تا امروز موفق به تالیف چند کتاب در زمینههای تخصصی خودم شدم و این روند ادامه داره. زمینههای تدریس من، حوزه های مربوط به رشته کامپیوتره (از گرافیک دیجیتال و برنامه نویسی گرفته تا شبکه و امنیت اطلاعات و سرورهای ویندوزی و لینوکسی)
برای تماس با من می تونید از هرکدوم از این راه ها که راحتتر هستید اقدام کنید:
- آیدی تلگرام: ramandym
- یا استفاده از فرم نظرات زیر ? :
دیدگاهها
مطالبتان بسیار خوب و قابل درک است و صادقانه در حال بیان موضوعات هستید
اما در بعضی از جاها نتوانستم مرتبط شوم css
یک پروژه دانشجویی را انتخاب کردم اما در قسمت هایی از ان با مشکل روبرو شدم
نوشتن کنترل پنل مدیریت / چون می خواهم به سلیقه خودم بنویسم و لذت ببرم
آیا سایتی مانند 3school هست که کد های آماده برای کنترل پنل مدیریت داشته باشد
از کجا می توانم شروع کنم ؟
با سپاس از محبت شما
ابراهیم از مازندران
از اظهار لطفتون ممنونم
و اما پاسخ سوالهاتون:
اینکه فرمودین بعضی جاها نتونستین با آموزش مرتبط بشین درسته اما باید بفرمایید دقیقا کجا مدّ نظرتون هست تا توضیح بدم.
و اما جواب اینکه میخواید خودتون کنترل پنل بنویسید:
کنترل پنل ها در حقیقت برنامه هایی هستند که محتوا رو از مدیرسایت، میگیرن و در پایگاه داده ذخیره میکنن و یا برای ویرایش و حذف محتواهای ذخیره شده استفاده میشن، اما اینکه چطور باید یک کنترل پنل برای مدیریت محتوا از صفر ساخت هیچ راهی نداره به جز تجربه در برنامه نویسی و همچنین نشستن و فکر کردن به روند اجرای اتفاقات (الگوریتم سیستم).
البته من یک آموزش بصورت PDF از سالها پیش دارم که عنوانش اینه: «چگونه یک سیستم مدیریت محتوا بسازیم». نویسنده توی این آموزش، سعی کرده یک ایده سیستم مدیریت محتوا (از نظر افراد مبتدی: کنترل پنل) رو در نظر بگیره و کم کم روند پیاده سازی سیستم رو به زبان PHP آموزش داده.
از لینک های زیر هم میتونید استفاده کنید:
۱- www.7learn.com/series/simple-cms-php
۲- www.sourcebaran.com/فیلم-آموزش-ساخت-cms-یا-سیستم-مدیریت-محتوا.html/
۳- www.sourcebaran.com/آموزش-ایجاد-یک-cms-با-استفاده-از-برنامه-نو.html/
و یا میتونید این عنوان رو در گوگل جستجو کنید: «آموزش ساخت cms» یا «How to make a CMS with php» و به منابع بیشتری دسترسی داشته باشید.
سوالی بود در خدمتم.
با آرزوی موفقیت
با وجود اینکه از مباحث مطروحه چیزی که عاید این حقیر شد تقریبا متمایل به صفر است اما این چیزی از ارادتم به آن بزرگوار کم نمیکند :-)
با این وجود از صمیم قلبم موفقیت روزافزون شما را از درگاه ذات مقدس ربوبیت استدعا دارم،با توجه به استعداد و توانمندیهایی که در شما سراغ دارم امیدوارم به زودی در سطح جهانی بدرخشید و در مرزهای علم خط شکنی نمایید و انحصاری را که بعضی ها داعیه ی آن را دارند در این زمینه بشکنید...
شما که خودت استادی برادر،
این ناچیز دانش دنیایی ما در مقابل علم لدنّی شما به حساب نمیاد اصلا.
خوشحالم کردی :D
خوشحالم که امروز با سایت شما آشنا شدم
گاهی برای رفع اشکالات جزئی برای طراحی قالب تو سایت های ایرانی جواب نمی گرفتم و مجبور میشدم سراغ ویدئوهای یوتیوب برم تا اینکه الان سایت شما رو دیدم.
زنده باد ایران و ایرانی
امیدوارم هر جا هستین سلامت و سرافراز باشین
اجرتون با خداوند بزرگ.
ممنونم از نظر دلگرم کنندتون.
من هم آرزوی سلامتی برای شما دارم.
بنده در طول این دوماه که از سربازی اومدم جدید پیگیری آموزش طراحی هستم اما در مورد شما
آموزش های شما بسیار قابل فهم ،جاگیری تو ذهن داره
خیلی ممنون از این که زحمت های خودتون در اختیار ما میزارین
لطفا آموزش های بیشتری رو قرار بدین
ممنونم از ابراز لطفتون. حتما، سعیم رو میکنم.
البته بصورت اینترنتی هم میتونید از روی سایت انتشارات خریداری کنید. همچنین دیجیکالا هم کتاب رو برای فروش توی سایتش گذاشته که از این لینکها برای خرید میتونید استفاده کنید:
طراحی صفحات وب مقدماتی - اثر مصطفی یوسفی رامندی digikala.com/p/444166
طراحی صفحات وب پیشرفته - اثر مصطفی یوسفی رامندی digikala.com/p/477557
دانش آموز شما
ممنونم محمدجان
یکی از دانشجوی های قبلیتون هستم.
سوالی داشتم راجب phpو java script...
استاد رامندی عزیز امروزه مشاهده می کنید که جاوا اسکیریپت چه رشد روز افزون و رو به جلویی داره
react ,angular, type scrip,electron,node js
الان همه کاری رو میشه با جاوا اسکریپت انجام داد ... الان برای یک طراح وب ایا واقعا لازمه که وقتی کارش با جاوا اسکریپت حله بیاد و phpو یا مثلا ASP.net یاد بگیره؟
و ایا اگه واقعا لازمه یادبگیره بهتر نیست روی d-jango که فریمورک پایتون هستش استفاد کنیم از محبوب ترین ها و قدرتمند ترین ها هستش استفاده کنیم؟
امیدوارم احوالت خوش و خرم باشه.
درباره سوالی که پرسیدی اگر بخوام بصورت کلی نظری بدم، باید بگم، هر طراحی وب و هر متخصصی در این باره، نظر خودش رو داره. اصولا از قدیم الایام دعوای بین طرفداران زبانها، فریمورکها و سامانهها بصورت تعصبگونهای وجود داشته. اما در حقیقت تفاوت چندانی بین اینکه چه زبانی رو میخوای آموزش ببینی وجود نداره. مهم اینه که کارت رو با جدیت به پیش ببری و در مسیری که انتخاب میکنی ثابت قدم و محکم به پیش بری.
اما اگر بخوام بصورت جزیی و ریزبینانهتر نظر بدم، معتقدم جاوااسکریپت زبانی نسبتا دشواره بنابراین در مقولهی همهگیر شدن از یک حدی فراتر نخواهد رفت. ASP.NET هم همینطوره. یعنی چون بستر اجراش ویندوزه اما اکثر سرورای دنیا رو لینوکس تشکیل میده بنابراین ماکروسافت هم اقبال چندانی نخواهد داشت. اما زبانهای متنباز و آسونی همچون PHP همیشه روی بورس خواهند بود. هرچند امروزه زبانی مثل پایتون روی زبانها افتاده و به دلیل سادگی سینتکس، رشد زیادی داره، اما باز هم من مطمئن هستم به دلیل وجود CMS هایی مثل وردپرس، جوملا، دروپال و غیره که با زبان PHP ساخته شدهاند، زبان PHP همیشه جایگاه خودش رو تا سالهای آتی حفظ خواهد کرد.
در نهایت باز هم معتقدم، چه زبانی یا چه فریمورکی رو آموختن نباید زیاد ما رو مشغول خودش بکنه. فقط باید یکی رو از رایجترینها که باهاش راحتیم انتخاب کنیم و قدمهامون رو در همون راه محکم برداریم. ?
به نظرم واقعا php قدرت زیادی داره و دیگه php7 ترکونده و تقریبا دارم درحد متوسط بهش مسلط شدم بازار کار خوبی هم داره هنوز که هنوزه .
امیدوارم موفق و سربلند باشید هر جا که هستید .